کد مطلب: 139644
مديرکل محيطزيست چهارمحال و بختياري:
طرح هر مدرسه يک نهالستان در چهارمحال و بختياري اجرا مي‌شود
تاریخ انتشار : 1394/11/05 10:51:37
نمایش : 1529
مديرکل محيطزيست چهارمحال و بختياري گفت: طرح هر مدرسه يک نهالستان با همکاري دفتر مشارکت‌هاي مردمي، انجمن مردم نهاد و آموزش و پرورش اجرا خواهد شد.














به گزارش هفت چشمه به نقل از بام ايران خبر، در تاريخ 16 دي‌ماه 93 درمحل اداره آموزش و پرورش کامفيروز به تعداد۱۲۰ نفر از معلمين مقطع ابتدايي آموزش‌هاي لازم دررابطه با جنگل بلوط داده شد که رئوس اين آموزش‌ها شامل اهميت زاگرس و جنگل‌هاي آن، اهميت آن در کروکامفيروز، تهديدات جنگل دراين منطقه، نقش اين تهديدات بر زندگي مردم، روش‌هاي حفظ و احياء جنگل و روش کاشت بلوط بود.

همچنين آموزش مستقيم دانش‌آموزان در دبستان سروش واقع در علي‌آباد سفلي به تعداد ۱۵۴ نفر، در مدرسه راهنمايي دخترانه استقلال واقع در علي‌آباد عليا به تعداد ۵۶ نفر و در مدرسه استثنايي پيام واقع در شهر خانيمن به تعداد ۲۸ نفر با همکاري انجمن ۱۳ فروردين انجام گرديد.

اجراي اين طرح در شهرستان فيروزآباد نيز در دو دبستان قاسم‌زاده۲ (۱۲۰ دانش‌آموز) و سعدي به تعداد ۱۵۰ نفر دانش‌آموز و ۲۰ معلم با همکاري خانه فرهنگ بوم گردان پارس صورت گرفت.

شهرام احمدي مديرکل محيط زيست چهارمحال و بختياري در گفت‌وگو با خبرنگار بام ايران خبر اظهار کرد: طرح هر مدرسه يک نهالستان با همکاري دفتر مشارکت‌هاي مردمي، انجمن مردم نهاد و آموزش و پرورش اجرا خواهد شد.

وي با اشاره به اينکه اين طرح در مدارس پيش‌دبستاني و دبستان‌ها به منظور فرهنگ‌سازي و ترويج حفاظت از محيط زيست در بين دانش‌آموزان اجرا خواهد شد تصريح کرد: براساس اين طرح هر دانش‌آموز يک نهال بلوط را به مدت يکسال پرورش خواهد داد.

احمدي با اشاره به اينکه بايد در مدارس براي دانش‌آموزان جهت آموزش مراحل  کاشت، داشت و برداشت نهال بايد شرايطي فراهم شود اذعان داشت: چنانچه شرايط کاشت و برداشت نهال براي دانش‌آموزان فراهم شود خودشان در روز درختکاري اقدام به کاشت نهال کنند.

وي بيان داشت: به زودي اين طرح در مدارس عملياتي خواهد شد و به دانش‌آموزان و خانواده‌هاي آن‌ها آموزش‌هاي بيشتري در خصوص حفظ محيط زيست و توسعه فضاي سبز داده خواهد شد.

احمدي تلطيف آب و هوا در اثر کاهش درجه حرارت، توليد اکسيژن و جلوگيري از فرسايش خاک را از جمله خواص درختان بلوط برشمرد و گفت: با توجه به اينکه درخت بلوط مانند ساير درختان نيست که در بازده زماني کوتاهي به وجود بيايد لذا لازم است که در حفط و نگهداري آن کوشا بود.

انتهاي پيام 570ه/۵۳۰ب
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg